Millora el posicionament i la repercussió social per tenir més clients

Aquest curs de posicionament web per a fotògrafs / “workshop” va dirigit a fotògrafs professionals que disposin de pàgina web i vulguin millorar el seu rendiment o tinguin pensat fer una pàgina web i volen assessorament. Amb aquest curs intensiu de SEO adquirireu els coneixements necessaris per augmentar les visites a la vostra web i fer-ho de forma eficient, tot millorant el posicionament natural en els cercadors i obtenint resultats reals.

Us plantejo un curs personalitzat al vostre estudi o lloc de treball consistent en 4 jornades de treball durant un mes (1 vegada per setmana durant 3 hores cadascuna) on aprendreu a crear, gestionar i a analitzar contingut i dades.

Per poder accedir a aquest curs heu de disposar com a mínim de connexió a internet, una pàgina web i possibilitat de poder incloure informació en ella.

Si ets fotògraf i encara no tens una pàgina web, podem parlar-n’hi tot fent un cafè. Serà necessari tenir-ho abans de començar el workshop.

Com anirà el curs?

Jornada 1 – Social Media Plan per a fotògrafs

T’explicaré què és un Social Media Plan i t’ajudaré a elaborar el teu. A grans trets, hem de definir els objectius, la teva situació actual i els recursos amb els que disposes. Acabarem la jornada creant un contingut web per tal de poder-lo  avaluar la jornada següent.

Jornada 2 – Anàlisi de resultats

En aquesta jornada, resoldrem de dubtes de la jornada anterior i aprendràs a utilitzar eines gratuïtes d’anàlisi com, per exemple, Google Analytics per a avaluar resultats. També aprofundirem en els conceptes de SEO per a millorar el posicionament web. Finalment, crearem un contingut a partir de tot el que has aprés.

Jornada 3 – Xarxes Socials

Resolució de dubtes i anàlisi de dades de la jornada anterior . En aquesta classe t’explicaré les xarxes socials, quines son interessants i com aconseguir més repercussió. Finalitzarem la jornada tot enllaçant els continguts de la teva web a les xarxes i creant contingut o alguna acció de social media.

Jornada 4 – Anàlisi de dades i evolució de la pàgina

En aquesta jornada aprofundirem en el anàlisi de dades i avaluarem els resultats de tot el que s’ha treballat durant el workshop.

 

La idea d’aquest taller de SEO per a fotògrafs és aconseguir que siguis tu mateix el que generi contingut i aprenguis com generar-lo per tal de potenciar el teu negoci. Per això, a més, durant el mes següent al workshop estaré disponible via correu electrònic per a resoldre’t qualsevol dubte.

El preu per aquest curs és de 450€ per persona. Si sou un grup de fotògrafs i em plantegeu un curs conjunt podem parlar de millorar aquest preu.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte: WORKSHOP SEO per a fotògrafs

El teu missatge

Per a que pugueu veure els resultats us mostro una captura REAL d’una web de fotògrafs de boda:

SEO fotografo

Pin It on Pinterest

Share This