Per a la passada celebració de la fira dNuvis de LLeida vaig dissenyar un flyer diferent. La gent de fruitsandweddings | fotògrafs de boda, em van plantejar la necessitat de realitzar un flyer que arribes a casa dels possibles clients. Una feina realment complicada tenint en compte la quantitat de propaganda que hi hauria en la fira.

Analitzant la situació, vaig fer les preguntes necessàries que em van portar a determinar que el producte a vendre era el “regal estrella” d’aquesta empresa. Aquest nois regalaven el reportatge preboda amb un àlbum de fotos i un SlideShow per a que el nuvis poguessin mostrar-lo als convidats abans de la seva entrada al banquet i vaig creure que aquest era el “ganxo”.

Tenint clar el producte diferencial, se’m plantejava el dilema, com ensenyo als clients un video en un flyer?!

La veritat és que sembla impossible però llavors vaig recordar el concepte de realitat augmentada que van aplicar a les restes de la guerra civil del meu poble, Alcoletge.

Però jo ho tenia que fer pràctic i funcional, que tothom amb un mòbil ho pogués veure! i aquest va ser el resultat. Espero que us agradi i que gaudiu amb el secret d’aquest flyer!

aurasma

Descarregueu l’aplicació, inicieu-la amb l’usuari: fruits i la contrasenya: weddings i visualitzeu la imatge del flyer a través del telèfon. 

Si us ha agradat, podeu compartir, comentar i pensar en altres aplicacions! Teniu una empresa i voleu vendre quelcom diferent?

flyers-fruits

 

 

Pin It on Pinterest

Share This